Results 1 to 6 of 6

Thread: 03 Blower drive belt

  1. #1
    Registered User
    Name: Steve


    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Florida
    Posts
    111
    Like
    3
    Liked 4 Times in 4 Posts

    03 Possible blocked or restricted catalytic converters

    Thought I might have a problem with the drive belt, low power under acceleration,
    some squeaking sound, the belt and idler pulleys were replaced a year ago, 80660 PolyV

    Buddy thinks it might be clogged converters. They of course are not inexpensive
    and are discontinued by HD.. anyone have a line on a good replacement option
    vs $1500 for Magnaflow or Flowmaster bolt on replacements.
    Last edited by 03HDSVT; 04-28-2020 at 02:30 PM.

  2. #2
    Registered User
    Name: Erik

    GAGT's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    24
    Like
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by 03HDSVT View Post
    Thought I might have a problem with the drive belt, low power under acceleration,
    some squeaking sound, the belt and idler pulleys were replaced a year ago, 80660 PolyV

    Buddy thinks it might be clogged converters. They of course are not inexpensive
    and are discontinued by HD.. anyone have a line on a good replacement option
    vs $1500 for Magnaflow or Flowmaster bolt on replacements.
    Yeah an easy one too! Straight pipe. Enjoy your freed power.

  3. #3
    Registered User
    Name:

    hd898's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    New Orleans, La.
    Posts
    606
    Like
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    I have a stock midpipe with converters on it.

  4. #4
    Registered User
    Name: Steve


    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Florida
    Posts
    111
    Like
    3
    Liked 4 Times in 4 Posts
    That sounds promising, how much do you want for it,
    I need to get it tested to be sure that's the problem
    this weekend...

  5. #5
    Registered User
    Name:

    hd898's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    New Orleans, La.
    Posts
    606
    Like
    0
    Liked 0 Times in 0 Posts
    I might check the plugs first because I have a friend with a 03 that at idle it had a little miss and when he drove it and tried to accelerate the truck wouldn’t really get up and go. He changed the coils and plugs and it fixed his problem but if you do need that mid pipe I can make you a deal for that and a magnaflow catback minus the 2 pipes that go over the rearend because the truck had bags on it with a turn down tip.

  6. #6
    Registered User
    Name: Steve


    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Florida
    Posts
    111
    Like
    3
    Liked 4 Times in 4 Posts
    Thanks, thats the plan, at 170K I'm going to replace all the coils,
    they are not that expensive also going to a muffler shop to have them
    do a test on the cats for temp, see if they are working or which one
    is bad, doubt all 4 are.

    I'll let you know as soon as we get through the initial checks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •